Bedrijf, Laatste

Liezel Fourie Lafeber opent cosmetische kliniek.

In De Meern aan de Zandweg is enkele weken geleden de cosmetische kliniek Marebrug geopend. De naam dankt de kliniek aan de oude benaming van De Meern, dat zijn naam ontleent aan het riviertje de Mare.

Eigenaresse is de in Harmelen niet onbekende Liezel Fourie Lafeber. Zij heeft een achtergrond als optometrist en zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de medische dermatologie. Als ik aankom op mijn afspraak met haar zijn enkele werklui nog bezig, maar het zijn de laatste puntjes die op de i gezet moeten worden in het mooie en van binnen gloednieuwe gebouw.

Vol trots leidt zij mij rond in de kliniek waarin twee operatiekamers en een uitslaapkamer zijn ingericht. Zij vertelt dat zij samen met haar business partner oogarts Bob Ververs in de kliniek verschillende behandelingen aanbiedt met de focus op de ogen. Dat zijn dan voornamelijk ooglidcorrecties die tegenwoordig ook heel goed met de laser te behandelen zijn. Oogarts Ververs heeft hier al 25 jaar ervaring mee. Er zijn maar twee klinieken in Nederland die ooglidcorrecties met een laser doen. Het voordeel hiervan is dat de laser tegelijk het wondje dicht brandt. Maar natuurlijk kan het ook nog op de traditionele manier en eventueel ook met een klein roesje door een anesthesioloog, mocht iemand er erg tegenop zien.

Liezel heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van de ouder wordende huid en huidverbetering. Ook dat gaat met een laser en mijn doel is, zegt zij, ‘dat mensen op een natuurlijke en mooie manier gracieus oud worden zodat de mimiek behouden blijft. Eigenlijk is het een natuurlijke facelift’. Zij behandelt ook andere huidafwijkingen zoals cellulitis, pigmentvlekken, acne, striae en geeft bindweefselmassages.

De kliniek is lid van de NVCG, die de kwaliteit van cosmetische klinieken bewaakt. De Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde is de van overheidswege erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische geneeskunde en heeft als doel om de kwaliteit en voorlichting van cosmetische ingrepen te verbeteren. Als u een behandeling in de Marebrug kliniek ondergaat weet u dus zeker dat de mensen die er werken bevoegd en bekwaam zijn.

Wilt u meer weten over behandelingen, technieken en prijzen kijkt u dan op www.marebrugkliniek.nl.

Een eerste consult is vrijblijvend.

Anneke Boskma
+ berichten
Naar boven