Algemeen, Laatste

Kerstwensboom: Een mooi lichtpuntje voor Harmelen!

Daan van den Broek, Corinna Mitrovitch met zoon Nino,
Ingrid Middelweerd en Jeroen Kok.

Op 6 december is met vereende krachten een kerstboom geplaatst in het centrum van Harmelen. De boom komt uit het Kerstbomenbos van Tinus van Leeuwen (Harmelen) en is gezaagd en neergezet door Van Schaik Grondverzet (Utrechtsestraatweg) en Rodenburg Tuinen (Haanwijk). De Kerstboom en wensbrievenbus is een initiatief van het kerstboom comité, bestaande uit Ondernemend Harmelen, De Oranjevereniging, het Dorpsplatform, Buurtwerk en Dorpskrant Harmelen.

De boom is ons aangeboden door de Gemeente Woerden, als lichtpuntje in lastige tijden.

Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar?

Hang je gedachten in de boom…

Iedereen heeft wel bepaalde gevoelens of gedachten, als hij terugkijkt op het afgelopen jaar. Anderen kijken juist liever vooruit en maken plannen voor het nieuwe jaar. Kerst is een mooi moment om daar ‘samen’ bij stil te staan.

Daarom zijn alle inwoners van Harmelen uitgenodigd om de komende periode op eigen gelegenheid een wens of gedachte in de boom te hangen.

Wie gun jij het licht?

Meld iemand aan voor een verrassingspakket!

Is er iemand in het bijzonder naar wie je gedachten uit gaan? Iemand die je een warm hart toedraagt en juist met deze dagen extra in het licht wil zetten? Doe dan een kaartje of brief in de brievenbus naast de kerstboom.

Vermeld daarop duidelijk je eigen gegevens, naam en nummer van degene die je wilt aanmelden en een toelichting waarom je dat wilt doen. Doe je het liever online? Dan kan dat via de website van het dorpshuis:
www.dorpshuisharmelen.nl.

Het kerstboom comité verzorgt een aantal verrassingspakketten voor een selectie van de mensen die jullie aanmelden.

Kerstinitiatieven voor de buurt

Vanuit het Dorpsplatform Harmelen, Buurtwerk.nl en Gemeente Woerden worden ook kleinere buurtinitiatieven ondersteund. Heb je een leuk kerstinitiatief dat je samen met je buurt wilt realiseren en heb je daar ondersteuning bij nodig? Neem dan contact op met het Dorpsplatform of de Buurtverbinder (voorzitter@harmelen.nu of corinna.mitrovitch@buurtwerk.nl).

Anneke Boskma
+ berichten
Naar boven