Dorpshuis, Laatste

Dorpshuis Harmelen

Lunch je mee?

Elke maandag kun je aan een gedekte tafel mee lunchen in het Dorpshuis. Kosten bedragen €3,95. Het maximaal aantal gasten is 8. Je kunt je tot en met donderdag inschrijven voor de eerst volgende maandag daarna.

Fijne gesprekken over het leven

Vanaf januari 2022 is er elke laatste woensdag van de maand tussen 14.30 en 16.30 uur tijd en ruimte om met elkaar te praten over wat je bezig houdt en wat belangrijk is in het leven.

Clari en Lucy gaan graag met je in gesprek over wat zin geeft in het leven. Iedereen is welkom. Je hoeft je niet aan te melden en de koffie staat klaar. Woensdag 26 januari 2022 zal de eerste keer zijn.

Open Koffie Ochtend

Elke vrijdag is er in het Dorpshuis van 10-13.00 uur Open Koffie Ochtend. De koffie en thee kost dan €1,00.

Kom gezellig langs voor een bakkie, een spelletje, de krant of gewoon een praatje! Tijdens de komende koffie ochtenden kunnen er ook historische plaatjes van Harmelen geruild worden. Let wel op dat er maximaal 8 gasten binnen mogen komen in verband met het houden van 1,5 meter afstand. We vragen uw begrip hiervoor.

Mooie handgemaakte spullen voor een goed doel!

Tijdens de creatieve Ontmoetingen op maandag en het Creatief Cafe op donderdag zijn ontzettend veel mooie spullen gemaakt. Quilts, kleertjes, popjes, knuffels, speldenkussens en andere mooie kunstwerkjes.

U kunt deze spullen bekijken en kopen in het dorpshuis. De opbrengst zal verdeeld worden over twee goede doelen: 1) Alzheimer Nederland en lokaal 2) Jong Harmelen (voor de aanschaf van nieuw meubilair).

Komt u deze mooie unieke cadeaus in het Dorpshuis bewonderen?

Vrijwillige gastheren en gastvrouwen gezocht

Ons (dorps)huis wordt steeds drukker bezocht. Niet alleen overdag maar ook in de avond. We hebben een super team aan vrijwilligers maar we willen ons team graag versterken en uitbreiden.

Ben jij een opgeruimd type, gastvrij en vind je het leuk om iets voor een ander te betekenen? Lijkt het je leuk om met onze andere gastheren en gastvrouwen samen te werken, neem dan contact met ons op via dorpshuisharmelen@gmail.com of kom gewoon eens binnenlopen voor meer informatie! Concreet zijn we op zoek naar een gastheer of -vrouw voor de woensdagmiddag. Maar ook naar versterking op de andere dagen en in de avonden. Leuk als je erbij komt!

Inwoners met groene vingers gezocht!

Rondom het Dorpshuis ligt een mooie bloemen, kruiden- en moestuin. Deze wordt onderhouden door onze vrijwillige tuiniers. Met de opbrengst van de moestuin proberen we te koken voor de buurt (om de week op vrijdag ‘Eet je mee?’). Voor komend tuinseizoen zijn we ook op zoek naar versterking. Vind jij het leuk om te (moes)tuinieren? Vind je het leuk om dat samen te doen of juist alleen? Allebei is mogelijk. We zouden het leuk vinden om ons tuinteam dit najaar al te versterken zodat de nieuwe vrijwilligers als betrokken kunnen worden bij de tuinplannen voor komend tuinseizoen.

Neem contact op via dorpshuisharmelen@gmail.com of kom op dinsdagmorgen (tuindag) eens binnenlopen in het Dorpshuis.

Een leuke activiteitengids!

Hart voor Woerden heeft samen met Buurtwerk Woerden en Stichting Thuishuis een activiteitengids uitgebracht. Hierin staan de meeste sociale activiteiten die in Harmelen, woerden, Kamerik en Zegveld te doen zijn. De activiteitengids is op te halen in het Dorpshuis aan de Schoollaan 8.

Website | + berichten
Naar boven