Bedrijf

Camperplaats Polderhaan

is 3e geworden in Nederland!

Wie kent ze niet? Buurman en Buurman op het bankje aan de Haanwijk 23. Daar achter de gebouwen hebben Jacqueline en Jos van Egmond in juni 2019 een camperplaats gemaakt. Een plek waar mensen met een camper kunnen overnachten en kunnen gebruiken als uitvalsbasis om het Groene Hart te verkennen. Naast fietsen is wandelen ook populair onder camperaars. Met de vele mogelijkheden is Harmelen immers elke keer weer anders. Er zijn ook camperaars die genieten van de rust en het open polderlandschap.

Het internationale platform Campercontact van het NKC (De Nederlandse Kampeerauto Club). Ondersteunt de camperaars met hun zoektocht naar een plaats om te overnachten in heel Europa. Camperaars kunnen met een App een recensie schrijven en de camperplaats beoordelen met een cijfer van 0 tot 5.
In 2020 haalde camperplaats

de Polderhaan een gemiddelde van 4,84 en is daarmee als 3e geëindigd in de Nederlandse ranglijst.

Het is erg leuk om te doen zegt Jacqueline, Mensen zijn er een paar dagen op uit, of op vakantie en hebben zin om even wat anders te doen. Men is enthousiast over de mogelijkheden van Harmelen en omgeving. Naast een plekje voor de camper hebben camperaars ook de beschikking tot toiletten, douches, wasmachine en droger. In de ‘huiskamer’ is de gelegenheid om een boek te lezen, kopje koffie te drinken of te kijken wat er te doen is in het Groene Hart. Wat leuk is, is dat we zien dat veel bezoekers gebruik maken van de Harmelense middenstand. Maaltijdbezorgers weten de weg ook te vinden. Hot is momenteel de “Polderhaanontbijtzak”. Iedere zondagochtend een goed gevulde zak met lekkers bereid en bezorgd door Irenes Catering.

Mooie plek hoor, Harmelen.

Website | + berichten
Naar boven