Bedrijf, Laatste

Camper Experience: Volkswagen bussen voor nu én in de schone toekomst!

Camper Experience is vorig jaar verhuisd van Montfoort naar het pittoreske Harmelen. Ze hebben een pand op indutrieterrein ‘De Putkop’. Camper Experience is ontstaan door passie voor authentieke, originele buscampers. Ze hebben er bewust voor gekozen om alleen met Volkswagenbussen als campers te werken, omdat die de leukste en meest authentieke uitstraling hebben. Camper Experience is het enige camperbedrijf in Nederland dat zich uitsluitend richt op dit type VW bussen. Ze doen zowel verhuur, verkoop als reparaties aan dit type bussen en campers.

Camper Electric

Maar………De wereld verandert snel! Onderweg naar een schone planeet ontkomen ze er niet aan dat diesel- en benzinemotoren gaan verdwijnen. Camper Experience weet als geen ander dat de toekomst van mobiliteit elektrisch is, ook voor campers! Liefhebbers van klassieke campers zullen dus op zoek moeten naar alternatieven…

Zo werd eind vorig jaar Camper Electric geboren! Ze transformeren klassieke VW busjes naar een toekomstbestendig, elektrisch model. Camper Electric doet precies dat: ze geven klassieke Volkswagen campers de juiste make-over. Zo reist men de komende decennia stil, schoon en veilig door Europa!

Werkplaatschef Nisty van Roekel heeft enorm veel kennis van en ervaring met elektrische systemen. Zo maakte en monteerde hij bij een vliegtuigbouwer diverse instrumentenpanelen en draadbomen. Daarnaast werkt hij nu al zo’n 20 jaar aan Volkswagens en de laatste 5 jaar bijna alleen maar aan T3 en T4 bussen en campers.

Ze voelden dat het tijd was voor een stap richting toekomst. Om in te spelen op de veranderende wereld en te zorgen dat deze fantastische campers niet hoeven te verdwijnen, deden ze een spannend experiment: ze bouwden een Volkswagen T3 Westfalia camper om naar elektrisch. Met succes! De eerste aanvragen komen inmiddels binnen, dus werk aan de winkel!

Website | + berichten
Naar boven