Bedrijf

Opening Hout Detail & Cadeau

Harmelen- Na 2,5e week verbouwen en inrichten is het zover, Hout Detail & Cadeau opent maandag 19 april 2021 haar deuren. In deze donkere tijd toch een groot lichtpuntje. Een openingsfeest zit er door de Coronamaatregelen niet in. Wel word er op speciale wijze het lintje doorgeknipt. Mijn ouders hebben me geholpen en gesteund met alles. Vandaar dat ik hun wilde betrekken bij het doorknippen van het lintje.

Hoe gaan we dat dan doen? Mijn ouders hebben samen een transportbedrijf met een knijperauto genaamd Transportbedrijf Van Wensen V.O.F.. Ik heb bedacht dat mijn vader het lintje, die mijn moeder, broertje, vriend en ik vasthouden doorknipt met zijn knijper. Dit vind ik vele male leuker dan een bekende Nederlander die met een schaar het lintje door knipt. In het pand aan de Kalverstraat in Harmelen moest veel gedaan worden om het te moderniseren, samen met mijn ouders, vriend en vrienden hebben we het tot een mooi eindresultaat kunnen brengen. Hout Detail & Cadeau verkoopt kinderspeelgoed, woondecoratie en huishoudartikelen. Dit is in grote lijnen wat u in de winkel kan vinden.

Wat maakt mijn winkel dan anders dan andere winkels? Bij mij staat klant tevredenheid op nummer 1, in de winkel is daarom ook een koffietafel te vinden. Iedereen mag daar aanschuiven voor een gezellig praatje onder het genot van een lekkere kop koffie/thee. In de winkel zijn speelgoedmandjes te vinden die kinderen kunnen vullen voor hun verjaardag. Vul je mandje, vertel het aan familie, vriendjes en vriendinnetjes, zij kunnen dan een het cadeautje kiezen uit jou gevulde mandje. Zo krijg jij de dingen die je graag wil hebben voor je verjaardag. Ook kunt u in mijn winkel huiden en vachten kopen, denk aan koeienhuiden als vloerkleed , schapenvachten als decoratie en konijnenhuidjes als mooi detail in uw huis. Ik ben een enorme dierenvriend ik wil daarom ook vermelden, dat de dieren niet speciaal voor hun huid/vacht geslacht worden.

Mijn naam is Nathalie van Vliet ik ben 20 jaar oud, jaren heb ik als bijbaantje in verschillende winkels gewerkt en zo ook mijn passie voor het verkopen gevonden. De naam Hout Detail & Cadeau heb ik in september 2020 bedacht, toen graveerde en personaliseerde ik houten bordjes, dit doe ik nog steeds en deze zijn ook te koop in de winkel. De naam vind ik erg leuk vandaar dat ik er voor gekozen heb deze ook voor de winkel te gebruiken. Ik hoop er voor u te kunnen zijn en u te kunnen helpen ook in deze gekke tijd. U kan eenvoudig een afspraak maken via WhatsApp of bellen (06-18219208) of via www.houtdetail-cadeau.nl

Hopelijk tot ziens bij Hout Detail & Cadeau

Website | + berichten
Naar boven