Bedrijf

Nathalie van Vliet zet ‘BIJ ONS IN HARMELEN ’ voort onder de naam: Hout Detail & Cadeau

Zoals velen al hebben gehoord gaan Jac en Henny van ‘Bij ons in Harmelen’ met ingang van 1 april met welverdiend pensioen. De winkel zal 31 maart voor het laatst open zijn. Half april (als de corona regels het toelaten) opent Hout Detail & Cadeau zijn deuren. U kunt bij Hout Detail & Cadeau terecht voor al uw huishoudartikelen, kinderspeelgoed en woondecoratie. Waarom de naam Hout Detail & Cadeau?

Het begon als hobby naast mijn werk, ik graveer en personaliseer houten bordjes. Dit vond ik zo leuk, dat ik me besloot aan te melden bij de KvK. En dan moet je een naam bedenken. Trots ben ik op deze naam, vandaar mijn keuze deze ook op de gevel van de winkel te zetten.

Mijn naam is Nathalie van Vliet, ik ben 19 (bijna 20) jaar. Nadat ik al vele jaren als bijbaantje in winkels heb gewerkt, is bij mij het ondernemerschap gaan kriebelen. Vandaar de gewaagde stap in deze gekke tijd. Mijn ouders zeggen altijd: ”wat je wilt lukt”. Dat houd ik in mijn achterhoofd.

Benieuwd naar de ontwikkelingen van de winkel/verbouwing? Volg Hout Detail & Cadeau op: Facebook (Hout Detail & Cadeau) / Instagram (hout_detail_cadeau). Of via www.houtdetail-cadeau.nl

Ik hoop er voor jullie te zijn met de klantvriendelijkheid en de service die jullie gewend zijn.
Ik heb al veel positieve en leuke reacties ontvangen via Facebook en op het dorp. Bedankt voor al deze leuke berichten.

Website | + berichten
Naar boven