Algemeen, Bedrijf

Techniekdag Harmelen

Techniek is overal in huis, op straat, op school en waar je maar kunt bedenken. In je computer, in een lantaarnpaal, een tafel en zelfs in je boterham. Achter al deze dagelijkse dingen zitten vakmensen. De Techniekdagen laten je zien wat het inhoudt om in de techniek te werken en hoe leuk dit kan zijn.

Update doorgang Techniekdag: Vanwege het Corona Virus hebben alle Techniekdagen dit jaar geen doorgang. Op dit moment wordt er gewerkt aan een andere invulling voor 2020. Houdt onze website in de gaten voor de nader te bepalen datums van 2021.  Onderstaande bedrijven werkten altijd mee aan de Techniekdag in Harmelen. Wil je meer weten? Kijk op hun websites!

Van Schaik grondverzet

Van Schaik Grondverzet is al bijna 50 jaar succesvol actief in velerlei vormen van grondverzet, het transport van grondverzetmachines en bouwstoffen, de verkoop van zand, grond en andere bouwmaterialen en is specialist in het verhuren van bemande grondverzetmachines. Van Schaik Grondverzet is succesvol door expertise,  gedreven door een passie voor het werk dat is  terug te vinden in een talentvol team van medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan ontwikkeling van kennis en kunde en is erkend leerbedrijf waarmee het de mogelijkheden biedt om praktijkervaring op te doen binnen ‘het vak’, en te leren van ervaren professionals.

Autovakmeester Ter Horst

Het team van Autovakmeester Ter Horst vindt het erg spijtig dat de Techniekdag Harmelen dit jaar vanwege corona niet kan doorgaan. De noodzaak is groot om de interesse bij jongeren te wekken voor technische beroepen. Inmiddels bestaat Autovakmeester Ter Horst Harmelen 15 jaar. We hebben deze vermeldenswaardige periode met veel plezier gewerkt. Het is echter een steeds grotere uitdaging gebleken om juist geschoold personeel te vinden. Daarom geven wij de kans om in ons bedrijf verder te leren voor APK Keurmeester en andere specialisaties. De automotive branche is steeds interessanter geworden om in te werken dankzij de huidige ontwikkelingen zoals elektrisch rijden, digitalisering en connectiviteit: in deze wereld sta je nooit stil, je blijft je ontwikkelen! Met de Techniekdag 2021 hopen we deze boeiende branche weer in de schijnwerpers te kunnen zetten bij de jeugd in Harmelen.

De Stieva Metaal Groep

Ambachtelijk vakmanschap, nieuwe technologie en gezond ondernemerschap gaan bij de Stieva Metaal Groep hand in hand samen. De Stieva Metaal Groep maakt staalconstructies, trappen, stalen puien, machine- en metalen onderdelen (o.a. RVS) en zelfs aluminium boten. We hebben een eigen engineering- en montage-afdeling. Het bedrijf is 35 jaar geleden opgericht, heeft in totaal 135 medewerkers in dienst, verdeeld over 7 vestigingen in Aalsmeer, Harmelen en Nieuw-Vennep.  Om vakmanschap te leveren is het belangrijk dat jonge mensen goed opgeleid worden in het vak. Door mee te doen aan de techniekdagen in Harmelen willen we bijdragen aan het enthousiasmeren van de jeugd! https://stievagroep.nl/

Kwakkenbos  

Kwakkenbos is een echt familiebedrijf. Een gegeven dat al meer dan 75 jaar met trots wordt uitgedragen. De derde generatie zet inmiddels samen met een team van betrokken medewerkers datgene voort wat in de vele jaren hiervoor is opgebouwd. Het is een betrouwbare partner voor welk bouw- of verbouwproject dan ook. Het bedrijf is gevestigd in Harmelen en beweegt vanuit daar mee met nieuwe ontwikkelingen en innovatieve werkwijzen in de markt. Al vele jaren zijn wij te gast op de Techniekdag en dragen dit een warm hart toe. Wij hopen dan ook graag volgend jaar weer van de partij te zijn.

Van Schaik Elektrotechniek B.V.

Een familiebedrijf dat inmiddels al 31 jaar gevestigd is in Harmelen. Wij houden ons bezig met alles rondom elektrotechniek, beveiliging, verlichting, datanetwerken en smart-home. Onze klanten zijn zowel particulier als bedrijfsmatig en wij werken in de regio of daarbuiten. Onze specialismen zijn bedrijfspanden en exclusieve woningbouw. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek en duurzaamheid volgen wij op de voet. Als erkend leerbedrijf vinden wij het leuk en belangrijk om mee te doen aan de Techniekdag om jongeren te enthousiasmeren voor techniek. Techniek staat nooit stil! Bekijk ook onze vacatures op onze website.

Anneke Boskma
+ berichten
Naar boven