Dorpshuis

Dorpshuis Harmelen: een leuke nieuwe activiteitengids!

Hart voor Woerden heeft samen met Buurtwerk Woerden en Stichting Thuishuis een activiteitengids uitgebracht. Hierin staan de meeste sociale activiteiten die in Harmelen, woerden, Kamerik en Zegveld te doen zijn. Zo ook in het Dorpshuis. De activiteitengids is op te halen in het Dorpshuis aan de Schoollaan 8.

Open Koffie Ochtend

Elke vrijdag is er in het Dorpshuis van 10.00 -13.00 uur Open Koffie Ochtend waarbij u andere mensen kunt ontmoeten. De koffie en thee kost dan 1€. Kom gezellig langs voor een bakkie, een spelletje, de krant of gewoon een praatje!

Historische plaatjes ruilen

Tijdens de koffie ochtend kunnen er ook historische plaatjes van Harmelen geruild worden!

Vrijwillige gastheren en gastvrouwen gezocht

Ons (dorps)huis wordt steeds drukker bezocht. Niet alleen overdag maar ook in de avond. We hebben een super team aan vrijwilligers maar we willen ons team graag versterken.

  • Ben jij een opgeruimd type, gastvrij en vind je het leuk om iets voor een ander te betekenen? Lijkt het je leuk om met onze andere gastheren en gastvrouwen samen te werken, neem dan contact met ons op via dorpshuisharmelen@gmail.com of kom gewoon eens binnenlopen voor meer informatie! Concreet zijn we op zoek naar een gastheer of -vrouw voor de woensdagmiddag. Maar ook naar versterking op de andere dagen en in de avonden. Leuk als je erbij komt!

Groene vingers gezocht!

Rondom het Dorpshuis ligt een mooie bloemen, kruiden- en moestuin. Deze wordt onderhouden door onze vrijwillige tuiniers. Met de opbrengst van de moestuin proberen we te koken voor de buurt (om de week op vrijdag ‘Eet je mee?’). Voor komend tuinseizoen zijn we ook op zoek naar versterking.

  • Vind je het leuk om samen- of alleen te (moes)tuinieren? Kom dan ons tuinteam dit najaar versterken zodat je betrokken kan worden bij de tuinplannen voor komend tuinseizoen.

Neem contact op via dorpshuisharmelen@gmail.com of kom op dinsdagmorgen (tuindag) eens binnenlopen in het Dorpshuis.

Lekker griezelen en lachen met je tiener?

Op 29 oktober aanstaande is de tweede editie van Filmcafe Harmelen. Omdat het bijna Haloween is hebben we gekozen voor een griezel-animatiefilm, leuk voor jong (9+) en oud. Een leuke gelegenheid om samen in stijl (verkleden mag) naar de film te gaan!

  • Wil je weten welke film er draait of wil je reserveren, stuur dan een email naar filmcafeharmelen@gmail.com.

Filmcafe Harmelen keert maandelijks terug.

Met elke keer weer een verrassende film met wisselende genres. Een kaartje reserveer je voor
5€, inclusief koffie/thee bij aanvang.

Buurtverbinder
Buurtwerk – Dorpshuis Harmelen
p.a. Schoollaan 8, 3481GH Harmelen
M 06-14326526
E corinna.mitrovitch@buurtwerk.nl

ondersteunt sociale bewonersactiviteiten en -initiatieven
verbindt partijen en bouwt aan sociale netwerken 
verbindt behoeften van bewoners met de sociale
programmering in het Dorp /Dorpshuis Harmelen
Website | + berichten
Naar boven