Bedrijf

Koffie- en Delicatessenwinkel ‘De Levensgenieters’ is een nieuw op te zetten winkel (met bijbehorende webshop) in het hart van Harmelen. De sfeer zal het best te omschrijven zijn als hartelijk, professioneel en vol passie voor lekker eten & drinken, waarbij de lat hoog wordt gelegd qua kwaliteits- en serviceniveau. Het assortiment zal bestaan uit hoge kwaliteit geïmporteerde goederen, eigen label goederen en zelfgemaakte producten als hapjes, salades, broodjes en soepen.

Wij zijn op zoek naar:

Een enthousiaste gastheer/vrouw die de uitdaging aan durft om ons te helpen van onze winkel een plek te maken waar klanten zich welkom voelen, de klanten van dienst te zijn met zijn/haar culinaire kennis en te zorgen dat de winkel ten alle tijden een professionele, schone uitstraling heeft, enige schoonmaak werkzaamheden, keuken werkzaamheden & logistieke activiteiten zullen hier ook toe behoren.

Wat verwachten wij van jou?

  • Enige ervaring in klantenservice & verkoop, een bovengemiddeld interesse in het culinaire vak. Sociaal, representatief en prettig in omgang, flexibel, leergierig en een echte aanpakker, enthousiast om dit spannende project samen met ons tot een succes te maken.

    Dienstverband
    24uur – Donderdag, Vrijdag en Zaterdag.

Wij zijn ook op zoek naar:

Een enthousiaste winkelhulp die de uitdaging aan durft om ons te helpen van onze winkel een plek te maken waar klanten zich welkom voelen en te zorgen dat de winkel ten alle tijden een professionele, schone uitstraling heeft door op alle fronten de chefkok en gastvrouw-/heer te ondersteunen. Schoonmaak werkzaamheden, keukenwerkzaamheden & logistieke activiteiten zullen hier ook toe behoren.

Wat verwachten wij van jou?

  • We investeren graag in jou om te leren en verwachten een houding die te omschrijven is als pro- actief en enthousiast. Geen 9-17 mentaliteit, maar echt deel uitmaken van ons team!
  • Een bovengemiddelde interesse in het culinaire vak.
  • Sociaal, representatief, flexibel, leergierig, een echte aanpakker en enthousiast om dit spannende project samen met ons tot een succes te maken.

Dienstverband:
Part-Time – Woensdag,
Donderdag, Vrijdag en/of Zaterdag – dagen in overleg

Wat hebben wij te bieden?

  • Een enthousiast team
  • Een salaris passend bij je functie
  • Ruimte voor eigen creativiteit
  • Indien gewenst investeren wij graag in cursussen, workshops etc.

Contact:
De Levensgenieters 06 21611414
Tav Karen van Rooijen info@delevensgenieters.nl
Ambachtsheerelaan 2a www.DeLevensgenieters.nl
3481 GL Harmelen



Website | + berichten
Naar boven