Algemeen

Een boom om te delen!

Vanaf 4 december staat er een kerstboom in Harmelen!

De kerstboom is ons aangeboden door de Gemeente Woerden en heeft een korte reis gemaakt van het Kerstbomenbos van Tinus van Leeuwen (in ons eigen dorp) naar de Praatkuil in het centrum van Harmelen. Daar is hij met vereende kracht en veel enthousiasme neergezet door Rodenburg Tuinen (Haanwijk) en Van Schaik Grondverzet (Utrechtsestraatweg). Priotec en Vallen Mode hebben gezorgd voor de nodige kabels en kerstlichtjes.

Kerstwensboom

Als we terugkijken op het afgelopen jaar dan brengt dat bij iedereen wel bepaalde gevoelens of gedachten naar boven. Of misschien kijk je liever vooruit en maak je graag nieuwe plannen voor volgend jaar.

Kerst is een mooi moment om daar ‘samen’ bij stil te staan. We willen daarom alle inwoners in Harmelen uitnodigen om de komende periode op eigen gelegenheid een wens of gedachte – voor jezelf of een ander – in de boom te hangen. Voel je vrij om een vorm te kiezen die bij jouw gedachte of wens past. Het is fijn als dit zoveel mogelijk water- en milieu/afvalbestendig is.

Onze wens voor komend jaar is in ieder geval dat we weer vaker samen kunnen komen om leuke dingen met en voor elkaar te doen. En dat we er met alle inwoners, ondernemers en andere organisaties een sociaal, betrokken en ondernemend 2021 van mogen maken! 

Rest ons om iedereen fijne dagen toe te wensen. Fijne, veilige dagen in een vorm die past bij de huidige omstandigheden. Vergeet niet naar elkaar om te kijken en af en toe het lichtpuntje voor iemand anders te zijn!

Met een warme decembergroet van de initiatiefnemers;

Daan van den Broek – Dorpskrant
Jose van Engelen – Dorpsplatform
Jeroen Kok – Oranjevereniging
Patricia Meerwijk – Ondernemend Harmelen
Ingrid Middelweerd – Ondernemend Harmelen
Corinna Mitrovitch – Buurtwerk/Dorpshuis Harmelen

Website | + berichten
Naar boven