Algemeen, Dorpshuis

Nieuws uit het Dorpshuis

De laatste persconferentie van 6 augustus jl. en de licht stijgende lijn van het aantal Corona gevallen zitten vers in ons hoofd. Toch bereiden de vrijwilligers van het dorpshuis, de initiatiefnemers van de activiteiten en de buurtverbinder zich voor op de ruimere openingstijden (10-17 uur) en het weer opstarten van de meeste activiteiten. Heb je een goed idee of wil je zelf wat organiseren? Neem dan contact op met de buurtverbinder!

Wat was er al?

• Elke dinsdag Van 10-12 uur spreekuur (op afspraak) met Welzijnscoach Eva Berkeley van Woerden Wijzer. Eva helpt je bij praktische en welzijnsvragen die je bezig houden.
• Elke eerste dinsdag van de maand Van 10-12 uur geheugenspreekuur voor vragen betreffende dementie of andere geheugenproblematiek
• Elke laatste dinsdag van de maand Van 10-11 uur spreekuur met Hans den Braber Van Uitvaartzorg Den Braber voor uitvaartgerelateerde vragen.
• Elke donderdagmiddag van 13.30-16.30 Creatief Café. Sluit gezellig aan met eigen werk en materialen.
• Elke eerste en derde vrijdag van de maand juridisch spreekuur. Pjotr Snoek. Helpt u op weg met juridische vragen. Aanmelden bij het Dorpshuis is wenselijk.
• Het Dorpshuis heeft een DUOfiets te huur per dagdeel. Deze is bedoeld voor mensen met een mobiliteitsbeperking die samen willen fietsen. Reserveren via duofietsharmelen@gmail.com

Lunch je mee? Wekelijks meelunchen op maandag van 11.30-13.00 uur. Schuif aan bij buurtgenoten aan een gedekte tafel. Kosten zijn €3,50. De eerste keer is op 7 september. Aanmelden is noodzakelijk.
• Eet je mee? Om de week op vrijdag mee eten van 17.30- 19.30 uur. Wat je eet is een verrassing maar altijd twee gangen en met liefde bereid door dorpsgenoten. Kosten zijn 6,95, exclusief drankjes. Aanmelden is noodzakelijk.
Elke eerste woensdag van de maand van 10.00-11.30 Ouder/Kind Café. Lekker koffie drinken met andere ouders en ervaringen uitwisselen. Soms is er een thema en er is altijd voldoende te spelen voor de kinderen. Eerste keer is op 2 september
Elke tweede woensdag van de maand is er om 09.30 en om 10.30 uur Muzikaal Verhaal met Helga Huisjes (Muziekpraktijk Goed Gestemd). Een verhaal met muziek voor peuters. Eerste kind is €5. Elk volgend kind €2,50
Tot ziens in het dorpshuis! En blijf gezond!

Buurtverbinder
Buurtwerk – Dorpshuis Harmelen
p.a. Schoollaan 8, 3481GH Harmelen
Tel: 06-14326526
Mail: corinna.mitrovitch@buurtwerk.nl

▶ ondersteunt sociale bewonersactiviteiten en -initiatieven
▶ verbindt partijen en bouwt aan sociale netwerken
▶ verbindt behoeften van bewoners met de sociale
programmering in het Dorp / Dorpshuis Harmelen

Website | + berichten
Naar boven